Eden DUCK - KACZKA i sardynka
- odkłaczanie
- bez barwników
- bez zbóż i glutenu
- niski poziom węglowodanów
Guarantee safe & secure checkout
Orijen regional red Cat zawiera 85% składników mięsnych, w tym:
- surowe mięso wołowea;
- surowa cała sardynka;
- surowe mieso dzika;
- surowe mięso bizona;
- surowe mięso jagnięce;
- surowe mięso wieprzowe;
Skład karmy Orijen REGIONAL RED dla kota:
surowe mięso wołowe 11%, surowa cała sardynka 11%, surowe mięso dzika 5%, surowe mięso bizona 5%, surowe mięso jagnięce 5%, surowe mięso wieprzowe 5%, surowa wątroba wołowa 4%, surowa wątroba wieprzowa 4%, świeże jaja 4%, dehydratyzowana jagnięcina 4%, dehydratyzowana wołowina 4%, dehydratyzowany śledź 4%, dehydratyzowana sardynka 4%, dehydratyzowana baranina 4%, dehydratyzowana wieprzowina 4%, olej canola, cała czerwona soczewica, cały groch, cała ciecierzyca, cała zielona soczewica, skrobia grochowa, surowa wątroba jagnięca 2%, dehydratyzowana sieja kanadyjska 2%, olej z rdzawca 2%, cała fasola pinto, cała fasola biała, włókno soczewicy, surowe nerki jagnięce 0,5%, surowe żołądki jagnięce 0,5%, suszony kelp, świeża cała dynia, świeża cała dynia piżmowa, świeża cała cukinia, świeża cała marchew, świeże całe jabłka, świeże całe gruszki, suszony korzeń cykorii, świeży jarmuż, świeży szpinak, świeże liście buraków, świeże liście rzepy, cała żurawina, całe borówki, całe jagody saskatoon, kurkuma, ostropest plamisty, korzeń łopianu, lawenda, korzeń prawoślazu lekarskiego, owoce dzikiej róży. DODATKI (na kg): dodatki technologiczne: ekstrakt tokoferolu z olejów roślinnych: 121 mg, kwas cytrynowy: 40 mg. Dodatki sensoryczne: ekstrakt z rozmarynu: 80 mg. Dodatki żywieniowe: 3a890 chlorek choliny (cholina): 1190 mg, 3b606 (cynk): 105 mg, 3b406 (miedź): 11 mg, 3a821 witamina B1: 12,5 mg, 3a825i witamina B2: 10 mg, 3a314 witamina B3: 50 mg, 3a841 witamina B5: 8 mg, 3a831 witamina B6: 6,5 mg, 3a316 witamina B9: 0,75 mg, 3a880 witamina B7: 0,13 mg, witamina B12: 0,1 mg, 3a710 witamina K3: 0,5 mg, 3a672a witamina A: 3750 IU, 3a671 witamina D3: 500 IU, 3a700 witamina E: 290 IU, 3a300 witamina C: 12,5 IU. Dodatki zootechniczne: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 2,2x10^6 CFU.
Analiza składu Orijen regional red:
białko surowe 40%, oleje i tłuszcze surowe 20%, włókno surowe 3%, wilgotność 10%, wapń 2.1%, fosfor 1.6%, Omega-6 2.5%, Omega-3 1.1%,
DHA 0.25%, EPA 0.2%, tauryna 0.2%, magnez 0.1%, popiół surowy 9,5%