Natural Kitty kremowy przysmak KURCZAK z dynią
- z dodatkiem tauryny
- zawiera kwasy Omega-3
- bez produktów ubocznych
Guarantee safe & secure checkout
Liofilizowany filet z piersi kaczki ze skórą to bardzo aromatyczny, kruchy i delikatny przysmak dla Twojego kota. Pierś z kaczki ma zbilansowaną zawartość białka i tłuszczu. Jest w 100% naturalny, wyprodukowany z mięsa pochodzącego z lokalnej hodowli, która nie stosuje antybiotyków. Przysmaki nie zawierają żadnych szkodzących konserwantów, zbóż, spulchniaczy czy wypełniaczy - substancji wywołujących największe alergie u naszych zwierząt! Idealnie sprawdzi się u kotów o wrażliwym układzie pokarmowym. To absolutny must have dla delikatnych i selektywnych kocich podniebień!
Filet z piersi kaczki jest ręcznie oczyszczany i przechodzi proces liofilizacji, dzięki któremu nie traci swojego aromatu i wartości odżywczych. Nasze przysmaki dostarczają kotom wartościowych mikroelementów, a przy tym są lekkostrawne. Stanowią idealną nagrodę pomiędzy posiłkami. Przysmaki AYLA są monobiałkowe, nie zawierają żadnych sztucznych dodatków, konserwantów czy zbóż i innych wypełniaczy. Polecane są zarówno dla kotów dorosłych jak i kociąt.
Lekarze weterynarii rekomendują przysmaki AYLA zarówno dla zdrowych kotów, jak i kotów wrażliwych, z problemami zdrowotnymi jak alergia czy choroby układu pokarmowego.
Dlaczego koty pokochały przysmaki AYLA?
Wyróżniają się nieporównywalną smakowitością- wywiady przeprowadzone z naszymi klientami potwierdziły, że 96% kotów, które próbowały AYLA zjadało je bardzo chętnie
Zawierają 100% mięsa o jakości Human Grade
Mają naturalny smak i aromat oraz delikatną kruchość dzięki liofilizacji
100% mięsa najwyższej jakości
Przysmaki wyprodukowane są w 100% z mięsa najwyższej klasy A zgodnie z zasadą Human Grade Quality.
Mięso pochodzi z lokalnej hodowli
Chów prowadzony jest bez antybiotyków i z poszanowaniem dobrostanu zwierząt - gwarantuje to najwyższą jakość mięsa bogatego w wartościowe składniki odżywcze.
Zaawansowana metoda produkcji
Liofilizacja to technologia przetwarzania żywności opracowana przez NASA. Naturalnie konserwuje żywność pozbawiając jej wody i zachowując przy tym wszystkie wartości odżywcze. W warunkach zbliżonych do próżni lód z zamrożonego produktu sublimuje (odparowuje nie przechodząc w fazę ciekłą). W efekcie kawałki mięsa zachowują swój kształt i objętość, nabierając jednocześnie delikatnej kruchości.
System pakowania gotowych przysmaków w wysokobarierowej folii w atmosferze ochronnej powoduje, że w naturalny sposób zostaje przedłużona świeżość produktów bez potrzeby używania konserwantów.
Zrównoważona produkcja i ekologiczne opakowania
Przysmaki produkowane są w Polsce w lokalnej firmie z wykorzystaniem najnowszych technologii produkcji.
Składniki do produkcji pochodzą od lokalnych dostawców, aby zminimalizować odległości transportu
Hodowle z których pochodzi mięso prowadzone są z poszanowaniem dobrostanu zwierząt, nie stosuje się w nich antybiotyków.
Nasze ekologiczne opakowania w całości podlegają recyklingowi
Skład:
100% mięsa kaczki
Analiza składu:
białko 52,3%, popiół surowy 3,06%, zaw. tłuszczu 43%, włókno surowe 0,6%, wilgotność 0,5%